Порядок виконання реєстраційною сложбою ухвали про витребування доказів

Страницы: 1
RSS
Порядок виконання реєстраційною сложбою ухвали про витребування доказів
 
Порядок виконання реєстраційною сложбою ухвали про витребування доказів

Який порядок виконання Реєстраційною службою міського управління юстиції Ухвали про витребування доказів по справі. А саме надання інформації про зареєстроване за особою нерухоме майно. Реєстраційна служба надала суду відповідь, що не може надати таку інформацію, у зв'язку з обовязковим заповненням запиту про надання інформації з державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Відповідь:

Добрий день. Порядок виконання даної ухвали для всіх суб'єктів однаковий, також законодавством визначено, що суд на підставі письмового запиту може отримувати інфорацію з державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Тому, якщо суд вважатиме дану відмову необгрунтованою, повинен скласти нову ухвалу, про те що йому відмовлено у витребуваній інформації, якщо Реєстраційна служба і надалі буде відмовлятся, то її службові особи притягуються до відповідальності.

З повагою, Максим Дудецький
 
 
Якщо будуть додаткові питання, будь ласка, залишайте їх в цій темі форума.
 
Добрий день! Дякую за відповідь!
Реєстраційна служба вимагає заповнення обов'язкової форми запиту про надання інформації, тобото щоб суд уповноважив на це особу, яка особисто повинна прийти до реєстраційної служби і зробити такий запит. З цього вбачається, що Реєстраційна служба не важає ухвалу суду, як письмовий запит, тому й не виконує її. Я в цій справі є зацікавленою особою, які мої повинні бути дії?
 
Страницы: 1
Читают тему (гостей: 1)